Michael Myers terug in eerste beelden Halloween Kills

Veronica Superguide logo
Michael Myers terug in eerste beelden Halloween Kills

Michael Myers terug in eerste beelden Halloween Kills

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

‘Scream queen’ Jamie Lee Curtis zat ons een jaar geleden al te teasen, en we moeten ook nog een heel jaar wachten, maar vandaag kwam er dan toch wat goeds naar buiten omtrent Halloween Kills: eerste, echte beelden!

Eigenlijk zou Halloween Kills al eerder deze maand de bioscopen onveilig maken, maar ja... corona. Nu krijgen we de gemaskerde killer Michael Myers volgend jaar rond deze tijd voor onze kiezen. In de voice-over in deze eerste teaser horen we Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), die geen enkele illusies heeft: Michael leeft en gaat weer moorden.

Michael vs. Laurie

Halloween Kills is het vervolg op Halloween (2018), een reboot van de bekende horrorfranchise. De drie Strode-vrouwen, met naast Laurie ook haar dochter (Judy Greer) en kleindochter (Andi Matichak), keren weer terug om Michael uit te roeien, wat ze in de reboot toch niet lukte. Kyle Richards pakt de Lindsey Wallace-rol uit John Carpenter origineel weer op. En Anthony Michael Hall gaat Tommy Doyle spelen, een oude bekende van de boogeyman. Paul Rudd speelde die rol eerder al in een van de Halloween-sequels, maar de reboot liet die vervolgen links liggen!

Trilogie

Na Halloween Kills krijgen we trouwens ook nog Halloween Ends. Die sluit deze nieuwe trilogie af. En, zo belooft de synopsis, we gaan het definitieve einde van Michael vs. Laurie zien, die dus als sinds 1978(!) in een dodelijke dans verwikkeld zitten. Oorspronkelijk zou die eind 2021 uitkomen, maar omdat Kills dan uitkomt, is Ends logischerwijs een jaartje uitgesteld.

Halloween Kills draait vanaf 15 oktober 2021 in de bioscopen. Halloween Ends volgt een jaar later.

Lees verder