Michael Myers keert volgend jaar terug en Jamie Lee Curtis deelde de eerste beelden.

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Michael Myers keert volgend jaar terug en Jamie Lee Curtis deelde de eerste beelden.

Jamie Lee Curtis deelt eerste beelden Halloween Kills!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Gisteren werd halloween gevierd, en ‘scream queen’ Jamie Lee Curtis had een leuke verrassing in petto! De actrice deelde de eerste beelden van Halloween Kills!

Halloween Kills is de sequel op Halloween (2018), dat op zijn beurt weer een sequel was op de allereerste Halloween uit 1978. De versie van vorig was een enorme hit, mede doordat de mindere films uit de reeks glashard genegeerd werden.

De makers wilden eerst de reactie op Halloween afwachten voordat er aan een eventuele sequel werd begonnen, daarom hebben we nu een jaartje rust van de gemaskerde psychopaat Michael Myers. Curtis kon halloween echter niet voorbij laten gaan zonder een vleugje… Halloween!

Op Instagram postte ze een kort fragment, met filmbeelden en footage achter de schermen.

Halloween Kills

Over het verhaal van Halloween Kills is verder nog weinig bekend… Wel weten we dat de kinderen waar Laurie Strode (Curtis) vroeger oppaste in de film voorkomen. Mogelijk heeft Michael het dus op hén voorzien om Laurie te terroriseren.

Halloween Kills wordt medio oktober in de bioscoop verwacht. De sequel op deze film, Halloween Ends, is ook al aangekondigd en verschijnt een jaar later, in 2021.

Lees verder