Home Alone

Veronica Superguide logo
Home Alone

Bescherm jezelf tegen inbrekers met deze Home Alone-security kit

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Sinterklaas ligt nu al een dikke week achter ons, dus als het goed is zit je nu al in een dagenlange kerstfilm-binge-trip. De echte klassiekers gaan ons binnenkort ook weer op tv om de oren vliegen en Home Alone zal natuurlijk niet ontbreken. Voor de echte Kevin McCallister-fans is er nu een heuse Home Alone-security kit!

De ultieme kerstclassic, die nu weer in de bios draait, gaat natuurlijk over Kevin (Macaulay Culkin) die rond kerst per ongeluk alleen thuis wordt achtergelaten. Hij neemt het op tegen Harry (Joe Pesci) and Marv (Daniel Stern), twee inbrekers die moeten dealen met Kevins talloze geniale boobytraps. Daarover gesproken: je kunt Kevins anti-inbrekers-spullen nu ook zelf in huis halen!

Seizoen 3 Meisje van Plezier staat nu op Videoland!meer

Home Alone security kit

Deze Home Alone-box van het Britse Electrical Direct is puur genieten voor de fans. Het is eigenlijk een soort inbrekers survivalkit met een knipoog. Natuurlijk zit er lekker onzinnige prullaria in, zoals een nep-tarantula, een kartonnen celebrity, een speelgoedautootje, knikkers én een nerf gun. Oftewel: dingen waar je innerlijke Kevin wel mee uit de voeten kan! Maar er is meer.

Bescherm jezelf tegen inbrekers met deze Home Alone-security kit
Bescherm jezelf tegen inbrekers met deze Home Alone-security kit

Duur cadeautje

Zo zit de box ook vol met spullen waar je daadwerkelijk iets aan hebt. Een camera, een deur-sensor, dat soort dingen. Het is een kek hebbeding, maar daar betaal je ook dik voor. Zo gaat de security kit voor - houd je vast - omgerekend 273 euro over de toonbank, exclusief verzendkosten. Voordat je nu heel enthousiast naar je bankieren-app gaat: wacht maar even hoor, de kit is vanwege het grote succes al uitverkocht! Houd de site in de gaten voor nieuwe voorraad!

Lees verder