Familie Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Familie Meiland
BN'ersSBSMeilandRealityTV

Financiële tegenvaller: Meilandjes verkopen Noordwijkse villa na flinke prijsverlaging

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Emma de Wijer

Hun beroemde Chateau Marillaux leverde lang niet zoveel op als ze hoopten, en ook de villa in Noordwijk blijkt geen goudmijntje te zijn. De Meilandjes zijn eindelijk van de villa af, maar wel na een flinke prijsverlaging.  

Martien en Erica Meiland werden beroemd met hun Franse kasteel die ze helemaal zelf opknapten. Met het succes van Chateau Meiland dachten ze dat het kasteel wel wat zou opleveren, maar dat viel flink tegen: ze raakten het aan de straatstenen niet kwijt. Inmiddels is Chateau Marillaux eindelijk verkocht.

De Meilandjes lijken geleerd te hebben van het verkoopdrama van hun Franse kasteel. Ze zetten hun villa in Noordwijk aanvankelijk te koop voor 2.995.000 euro, maar hebben de vraagprijs een paar weken geleden met zo'n twee ton verlaagd naar 2.799.500 euro. Inmiddels is de verkoop rond, bevestigt makelaar, René van Nierop bij Shownieuws. De koopakte zou op Goede Vrijdag getekend zijn.  

Hoewel Martien en Erica ongetwijfeld opgelucht zijn dat ze eindelijk van hun villa in Noordwijk af zijn, is het toch een financiële tegenvaller voor de realitysterren. Ze kochten het stulpje ooit voor 2.695.000 euro, wat betekent dat ze er drie ton winst op hoopten te maken. Na de prijsverlaging kunnen ze dat dus wel vergeten. De realitysterren hebben al een nieuw optrekje: een riante woning tussen Noordwijk en Noordwijkerhout.  

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

 

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder