• Kopen Zonder Kijken

Plottwist! Mega verrassing voor 'grote dromers' in Kopen Zonder Kijken

Kopen Zonder Kijken

Kijken, kijken, maar niet kopen. Jeroen en Carlijn zochten een veiliger huis voor hun kleine en schakelden daar het Kopen Zonder Kijken-team voor in. Alex kreeg daarom een behoorlijk wensenlijstje voorgeschoteld en de zoektocht verliep alles behalve soepel. Concessies werden gedaan, maar de zoektocht werd tóch gestaakt. Toch?

Villa Kakelbont

Jeroen en Carlijn hebben wat pittige eisen voor het Kopen Zonder Kijken-team. Een karakteristieke eengezinswoning aan een rustige straat, minimaal drie slaapkamers en een ruime tuin. Voor 550.000 euro. En misschien nog wel het allerbelangrijkste: een échte Villa Kakelbont. Het stel had veel over voor een Pippi Langkous-huis. ''Oh jee, dromers'', klinkt het op Twitter. 

Zoektocht gestaakt

Het is natuurlijk onvermijdelijk: de concessies. Het budget werd verhoogd naar 600.000 euro en het zoekgebied werd vergroot. Zonder succes, want het team floot Jeroen en Carlijn weer terug. Het stel kreeg vervolgens heel somber nieuws, want de zoektocht werd gestaakt. Zelfs mét de aanpassingen van het wensenlijstje is een huis zoeken té moeilijk. 

Plottwist!

Het Kopen Zonder Kijken-team bracht dus behoorlijk slecht nieuws. Jeroen en Carlijn reageerden overduidelijk emotioneel, tot het bosje bloemen tevoorschijn werd gehaald. ''We stoppen de zoektocht, want we hebben een huis gevonden!'' roept Martijn. Plottwist! 

Langste zoektocht ooit

Het stel krijgt uiteindelijk een mooi huis dat best aan hun wensenlijstje voldoet. Dat mag ook wel, want het is volgens Martijn ook de langste zoektocht die ze ooit hebben gedaan. In 2020 tekenden Jeroen en Carlijn de papieren en afgelopen mei konden ze hun nieuwe huisje gaan bekijken. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.