Netflix komt binnenkort met de eerste vijf seizoenen Vikings! 69 afleveringen RAAAH!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix komt binnenkort met de eerste vijf seizoenen Vikings! 69 afleveringen RAAAH!

Méér RAAAAH: Vikings komt ook naar Netflix!

|
|

Laatste update:

Ziggo vertoont nu het zesde seizoen van de populaire serie Vikings, maar Netflix kan er ook wat van! De eerste vijf seizoenen van de spannende serie verschijnen binnenkort online!

Zojuist meldden we dat het zesde seizoen van de historische serie Vikings is begonnen op Ziggo! Een paar minuten later meldt Netflix nog méér goed nieuws over Ragnar Lothbrok en de zijnen. De eerste vijf seizoenen staan vanaf 1 januari op Netflix! Het is alsof Loki ermee speelt…

Vikings is de succesvolle serie van History Channel, over de veroveringen van Ragnar Lothbrok. Deze eenvoudige viking leidt een paar riskante invallen in Groot-Brittannië, waardoor hij langzaam stijgt in de achting van de strijdlustige vikingen.

Ragnar wordt de leider van een groot vikingrijk, maar zijn verschillende zoons zijn ook van plan om hun eigen naam te vestigen. In de vikingtraditie gebeurt dit met veel bloedvergieten, veroveringen en spannende gevechten.

Fans willen Vikings al een tijd op Netflix zien, omdat de serie in Nederland niet zo makkelijk te volgen is. FOX zond een tijdje afleveringen uit; de serie is te kijken als je Ziggo hebt, én is te zien voor KPN-abo’s met het pluspakket.

Het verschijnen van Vikings op Netflix was best onverwacht, maar achteraf niet een bijzonder grote verrassing: Netflix heeft een spin-off besteld van de populaire serie die zich zo’n honderd jaar na de gebeurtenissen in Vikings afspeelt. Vikings: Valhalla verschijnt waarschijnlijk op zijn vroegst in 2021.

Lees verder