Maxime Meiland uit Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland uit Chateau Meiland

Maxime Meiland toont babybuik op Instagram

|
|

Laatste update:

In maart werd bekend dat Maxime Meiland opnieuw moeder wordt. Op Instagram geeft de Chateau Meiland-ster een korte, maar krachtige update over het verloop van haar zwangerschap. Maxime schrijft verder geen toelichting bij de post. Dat is ook nergens voor nodig, in dit geval geldt het aloude cliché ‘een foto zegt meer dan duizend woorden’…

Broertje of zusje?

De gelukkige vader is natuurlijk Leroy Molkenboer, die vanzelfsprekend dolblij is met de aanstaande gezinsuitbreiding. In Chateau Meiland werd in ieder geval onthuld dat Claire een zusje krijgt. De trotse grootouders kunnen alvast niet wachten. “Het voelde direct goed. Een echt, eigen familielid erbij”, vertelde Erica Meiland eerder in een interview met Veronica Superguide.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Nieuwe seizoen Chateau Meiland

Eén ding staat vast: de zwangerschap van Maxime Meiland zal ongetwijfeld een grote rol spelen in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. En de nieuwe reeks laat niet al te lang meer op zich wachten. Martien Meiland en zijn prettig gestoorde familie keren vanaf 30 augustus terug bij SBS!

Win het weekend van je dromen!

Lees verder