Maxime Meiland uit Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Maxime Meiland uit Chateau Meiland

Maxime Meiland reageert op geruchten: gebruikt ze lipfillers?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Maxime Meiland heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze ooit een plastisch chirurg bezocht. Maar is daar nu ook sprake van? De realityster reageert zelf op alle geruchtmakende reacties.

De ster uit Chateau Meiland plaatste afgelopen week 'gewoon' een leuk kiekje op haar Instagram. Alleen in plaats van reacties over de foto gingen de meeste comments... over haar (getuite) lippen! 

Spuitje in je lip?

Fans zijn er sindsdien van overtuigd dat Maxime ze heeft laten opspuiten. "Fillers?" vraagt een volger zich af. Iemand anders zou dat 'zonde' vinden. "Jammer van de fillers. Heb je niet nodig."

Geen Katrien Duck

Sommige BN'ers zouden zulke reacties keihard negeren, maar dat is niet aan Maxime besteed. Zij ontkent luid en duidelijk dat er sprake was van een bezoekje aan een arts. "Ik heb inderdaad geen fillers", reageert ze nu. "Wellicht een iets dikker gezicht en lippen door de zwangerschap." Overigens liet ze al eerder haar afschuw voor lipfillers blijken. "Waarom moet het altijd al Katrien Duck?" Haar niet bellen dus! 

Onzekerheid door vader

Wel heeft de nu 25-jarige Maxime op 19-jarige leeftijd een neuscorrectie gedaan, zo vertelde ze begin vorig jaar aan LINDA.Meiden. "Ik had de neus van papa en die wil je echt niet hebben, meid", aldus de realityster. Lees daar hier alles over!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder