Maxime Meiland in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland in Chateau Meiland

Maxime Meiland openhartig: ‘bleef nachten weg van huis’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Realityster Maxime Meiland, uiteráárd bekend van SBS6-hit Chateau Meiland, vertelde eerder al over haar moeilijke puberjaren. Op een gegeven moment 'hoefde het zelfs niet meer'. In Veronica Magazine gaat Maxime wat dieper in op haar jeugd.

In de nieuwe editie van Veronica Magazine, vanaf vandaag in de kiosk, staat een groot interview met Maxime. Hierin doet de veelbesproken fashion-onderneemster een boekje open over haar wilde, licht ontspoorde jeugd en hoe ook haar moeder Erica hieronder leed.

Blowen en drinken

"Meid, echt vreselijk. Mijn moeder heeft echt wel wat met me te stellen gehad in die tijd", zegt Maxime over haar puberteit. "Mijn vader heeft er misschien wat minder van meegekregen, want hij woonde toen tijdelijk in Amsterdam. Ik zat niet lekker in mijn vel en reageerde dat op haar af. Ik kwam met verkeerde vriendjes in aanraking, ik blowde, dronk, klom uit het raam en bleef nachten weg van huis", aldus Maxime. Uiteindelijk schakelde Erica professionele hulp in. Want: "Mijn moeder wist zo niet wat ze met me aan moest".

Uit een dal geklommen

Nu heeft 'Max' haar leven weer op de rit, maar ze moest uit een diep dal klimmen om er weer bovenop te komen. Tot overmaat van ramp werd ze ook nog gepest op school nadat er een naaktfilmpje van haar rondging. "Een van de ergste dingen is die je als puber kan overkomen." Hoe is ze er uiteindelijk bovenop gekomen? "Ik ben in therapie gegaan, bij een therapeut die mijn moeder had leren kennen toen ze overspannen was. Het was fijn om met haar alles te bespreken, zo kon ik dingen verwerken."

Het hele interview met Maxime Meiland lees je in de nieuwe Veronica Magazine! Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder