Maxime Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland
BN'ersMeilandTV

Maxime Meiland onder vuur: ‘Bla bla bla!’

|
|

Laatste update:

Chateau Meiland-ster Maxime Meiland plaatste recent een paar kanttekeningen bij de bekendheid die ze via het programma kreeg. Ze klaagde dat haar leven wel érg onder een vergrootglas ligt. Ook op déze uitspraak krijgt Meiland-telg weer veel kritiek.

In een interview vertelde Maxime dat ze het soms wel lastig vindt om BN’er te zijn, ook al geeft ze grif toe dat het ook veel voordelen heeft. ‘Geen uitstapjes, geen weekend naar het strand met het gezin. Je bent heel beperkt in je leven. Ik vraag me wel eens af, zou ik Chateau Meiland gedaan hebben als ik van tevoren de impact had geweten?’

Maxime Meiland vindt BN’er zijn heftig

Ik Weekend vertelt ze nu dat deze ‘klaagzang’ óók weer veel kritiek op heeft geleverd. ‘Daar viel iedereen ook weer over, want je moet niet klagen en blablabla. Ik vind het nogal heftig af en toe.’ Maxime vindt het soms behoorlijk lastig om BN’er te zijn, en ziet daarvoor een mogelijke oorzaak. Misschien is het omdat we ineens zo populair zijn geworden. Er was geen fase dat we aan de bekendheid konden wennen… Bij ons was het ‘poef’ en daar waren we.’

Pas op de plaats voor Chateau Meiland?

Inmiddels is er allemaal vaak geroepen dat ‘de Meilandjes op hun retour zijn’, maar de hilarische familie blijft voorlopig lekker scoren op SBS6. Het nieuwe seizoen Chateau Meiland wordt goed bekeken op SBS6, maar zakte de laatste weken wel een paar keer onder de miljoen kijkers. Volgens Martien is dát een kritieke grens, dus mogelijk neemt de familie binnenkort even pauze.

Je ziet Chateau Meiland elke maandag op SBS6, vanaf 20:30 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder