Maxime Meiland neemt het op voor Glennis Grace: ‘Die wordt echt uitgekotst’

Maxime Meiland
© Brunopress

Volgens Maxime Meiland wordt Glennis Grace veel te hard aangepakt voor haar vechtpartij in de Jumbo en is het alleen aan de rechter om te oordelen. Dat zegt zij in tijdschrift Weekend.

 

‘Toch met haar te doen’

Maxime zegt met Glennis mee te leven. Die wordt echt uitgekotst”, vertelt ze. “Van Glennis was het superdom natuurlijk, maar je wordt al door de rechter gestraft, waarom dan ook nog je hele leven? Ik heb dan toch met haar te doen.

 

Onterecht

Net zoals Glennis weet Maxime hoe het is om in opspraak te komen. Zo had iedereen bijvoorbeeld kritiek op de realityster omdat ze haar baby achterliet bij de verkoopmedewerker en zelfs haar kledinglijn was niet zonder controverse

 

‘Ik was opeens de boeman’

Maar de grootste ophef rondom Maxime Meiland had te maken met haar moeder Erica. Zij had enkele anti-Islamtische uitspraken gedaan en Maxime nam daar geen afstand van. “Ik dacht: je kunt niet eens zeggen wat je wil. Het werd heel erg opgeblazen en iedereen gelooft dat dan ook meteen. Ik was opeens de boeman.” 

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.