Leroy Molkenboer en Maxime Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Leroy Molkenboer en Maxime Meiland

Maxime en Leroy onthullen geslacht ongeboren baby!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het grote moment brak eindelijk aan in Chateau Meiland: de genderrevealparty van Maxime en Leroy. Want: krijgen de 'lovebirds' een jongetje of een meisje?

Shownieuws zet na de 'slip of the tongue' van Maxime vol in op een 'meisje', maar was dat wel een stiekeme onthulling? 

Geen piece of cake...

Nou, voordat de kijkers van Chateau Meiland dat ontdekten, ging er eerst nog het één en ander mis. De bakkerij waar ze hun reveal-taart vandaan hadden, bleek de boodschap niet helemaal te hebben begrepen. "Het is gewoon een slagroomtaart. Ik ga daar nooit meer heen naar die bakker, dat is natuurlijk belachelijk", laat een teleurgestelde Maxime weten. "Ik moet gewoon spontaan huilen als ik naar die taart kijk. Ik vind het zo stom!"

Blauw of roze vulling

Gelukkig kan moeder Erica het allemaal relativeren. "Het is toch prima? Het gaat om de vulling." En dat is waar, want genieten ze straks van een stukje blauwe of roze taart? Maxime gaat in eerste instantie met haar vader mee voor een meisje, maar Erica weet haar op het laatste moment te overtuigen. "Als ik naar die taart kijk, voel ik blauw van binnen."

En het is...

En na het allesbeslissende moment, is het Martien die gelijk heeft. Maxime is namelijk inderdaad in verwachting van een meisje. Opa Martien houdt het bij deze ontknoping niet droog, net als de kijkers hieronder.

Chateau Meiland is iedere maandag en donderdag te zien op 20.30 uur op SBS6. Binnenkort kunnen fans echter vaker genieten van hun favo tv-familie!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder