Leroy, Maxime, Claire

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Leroy, Maxime, Claire

Heeft Maxime Meiland het geslacht van ongeboren kind verklapt?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het lijkt erop dat Maxime Meiland zich heeft versproken. De realityster vertelde aan Shownieuws dat ze moeite heeft met het uitzoeken van een naam. Maar een naam voor een jongetje of een meisje?

Nou, als we Shownieuws mogen geloven, krijgt kleine Claire een zusje! 

Oeps, verklapt!

Het gesprek - waarin Maxime dit zou hebben verklapt - is niet opgenomen, maar dat had een reden. "Onze verslaggever belde bij hun dochter Maxime, die inmiddels al in Noordwijk woont met haar vriend Leroy, om een reactie te vragen over dagjesmensen die een glimp op willen vangen van de familie", leidt Shownieuws hun statement in. "In dit gesprek - dat niet op camera is opgenomen omdat Maxime momenteel een noodgebit heeft vanwege de plaatsing van zes nieuwe kronen - liet het stel zich ontvallen het moeilijk te vinden een naam voor een meisje te bedenken." Wat goéééd!

Nog wat vraagtekens

Tja, of dit automatisch betekent dat ze een meisje krijgen, blijft de vraag... Ze zouden immers ook voor beide geslachten aan het brainstormen zijn. Maar hé, de nieuwsgierige aagjes komen vast snel aan hun trekken. Het gelukkige koppel dacht namelijk aan een gender reveal party. "Dat sowieso! Met tafellakens en servetten. Ja tuurlijk, dat wordt helemaal leuk", aldus 'opa' Martien die helemaal in de wolken is met de komst van zijn tweede kleinkind

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify.

Lees verder