We Zijn Er Bijna

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
We Zijn Er Bijna

Max stelt nieuw seizoen We Zijn Er Bijna uit

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het coronavirus houdt de gemoederen in Nederland flink bezig. Omroep Max heeft bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen van de populaire show We Zijn Er Bijna is geannuleerd.

Jan Slagter meldde dit in het Algemeen Dagblad. We Zijn Er Bijna wordt in mei opgenomen, en op het moment behoort een reis door Europa helaas niet tot de mogelijkheden. Slagter kijkt nog naar de mogelijkheden om We Zijn Er Bijna in september op te nemen, waarna de serie in november verschijnt, maar dat is nog allerminst zeker. Slagter vindt het ‘nog veel te vroeg om daarop vooruit te lopen.’

Voor Max zijn de maatregelen rond het coronavirus sowieso erg lastig. Uitzendingen rond het Songfestival gaan niet door, net als shows rond Koningsdag en een geplande documentaireserie over warenhuis De Bijenkorf.

Over het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt maakt de omroepdirecteur van Max zich nog geen grote zorgen. ‘Dat is pas in de zomer, zonder grote groepen en op een afgebakend terrein. Vooralsnog is dat geen probleem.’

We Zijn Er Bijna

In We Zijn Er Bijna reist een groep vakantiegangers op leeftijd, met Martine van Os, langs Europese campings. We volgen de vakantievierders tijdens feestjes, barbecues, gehannes met tentstokken én onderling geroddel!

Erg jammer, want We Zijn Er Bijna wist als grappige slow-tv behoorlijk wat kijkers te trekken.

Lees verder