Matthijs van Nieuwkerk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Matthijs van Nieuwkerk

Nieuwe show Matthijs van Nieuwkerk begint op oudejaarsavond

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Maanden nadat De Wereld Draait Door stopte - een afscheid dat als jaaaaaren gelden voelt - keert Matthijs van Nieuwkerk op oudejaarsavond terug met een nieuw eigen programma!

Eigenlijk is Matthijs van Nieuwkerk nooit écht weggeweest sinds DWDD stopte. Hij heeft een Volkskrant-column, scoorde een rolletje in het Sinterklaasjournaal, verschijnt af en toe in een talkshow én ploft binnenkort neer op de bank van Linda de Mol. Maar het gemist van een eigen programma... tja, dat bleef toch wel hangen na DWDD. Maar: daar komt nog dit jaar verandering in!

Nieuwe show Matthijs van Nieuwkerk begint op oudejaarsavond

Matthijs Gaat Door

Het kopje hierboven wijst op de titel van de show; Matthijs Gaat Door. En dan heb je het eigenlijk wel. BNNVARA houdt de details nog even lekker voor zichzelf. We moeten het voor nu doen met deze summiere beschrijving. "Matthijs ziet om in verwondering. Met humor, muziek en andere verrassingen. En stelt af en toe orde op zaken door wat prijsjes uit te reiken." En er is ook al een kort promo-filmpje!

Heel december gratis films tijdens de Ziggo Uitpakweken!

Hoe? Wat? Wanneer?

De 'hoe' en 'wat' is voor ons nog een vraag, voor Matthijs en zijn team een weet. Wat je wel alvast kunnen vertellen: de aftrap van Matthijs Gaat Door is dus op oudejaarsavond te zien op NPO 1. Daarna komt zijn nieuwe programma vanaf 9 januari elke zaterdag om 21:35 uur op tv. Tot zover, tot... oudejaarsavond!

Lees verder