Matthew McConaughey was ervan overtuigd dat hij hoofdrol in Titanic te pakken had

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Matthew McConaughey was ervan overtuigd dat hij hoofdrol in Titanic te pakken had

Matthew McConaughey was ervan overtuigd dat hij hoofdrol in Titanic te pakken had

|
|

Laatste update:

Het is moeilijk om je Titanic zonder Leonardo DiCaprio voor te stellen, maar het schijnt dat Matthew McConaughey toch vrij dicht in de buurt was geweest om de felbegeerde rol van Jack Dawson te bemachtigen. In de TV-show ‘Watch what happens live with Andy Cohen’ ging hij in op het gerucht dat hij de rol zou hebben geweigerd. Niet alleen klopt hier niets van, Matthew was na een uitstekende auditie zelfs overtuigd dat hij de rol binnen had.

De auditie ging geweldig

Een kijker die opbelde vroeg hem live in de uitzending hoe zijn auditie met Kate Winslet voor Titanic verliep: “De auditie ging zo goed dat ik na afloop overal schouderklopjes kreeg en mensen me toefluisterden: ‘Dit is het, hier zochten we naar’. Ik belde mijn agent om hem te vertellen: ‘Ik heb ‘t geflikt!’ Maar toen dook er een gerucht op dat ik de rol had, maar hem geweigerd had. Dat is zeker niet waar.” Op de vraag of hij de rol beter gedaan zou hebben dan Leo hield Matthew zich op de vlakte: “Het is allemaal best goed gekomen met DiCaprio in die rol”.

Ratelslangslip

Ook ging de excentrieke acteur nog in op andere vragen en geruchten; zo ontkende hij een relatie met Janet Jackson te hebben gehad, en vertelde hij blij te zijn met zijn romcom How To Lose A Guy in 10 Days omdat hij er nog steeds geld voor krijgt. Ook ging hij in op een kijkersvraag of hij strings had gestolen van de set van Magic Mike: “Absoluut, die ratelslangslip was voor mij!”, zo antwoordde Magic Matthew.

McConaughey was samen met Anne Hathaway te gast bij Andy Cohen om hun nieuwe thriller Serenity te promoten. En aangezien deze thriller hard afgefikt wordt kan die wel wat goede promotie gebruiken.

Lees verder