McConaughey en Hathaway samen in sexy thriller Serenity

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
McConaughey en Hathaway samen in sexy thriller Serenity

McConaughey en Hathaway samen in sexy thriller Serenity

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In Interstellar gingen Matthew McConaughey en Anne Hathaway nog samen de ruimte in, maar in Serenity gaan ze dobberen op een yacht in Mauritius. Dat is toch iets meer ontspannen zou je zeggen. Alhoewel, als zij hem vraagt of hij even haar man wil vermoorden blijkt het toch geen luiervakantie te worden. Bekijk nu de eerste trailer.

Flashbacks naar Matthew’s “Shirtloze tijd”

Serenity belooft zoals gezegd een sexy thriller te worden, en zeker in zo'n zonnige setting roept dat herinneringen op aan McConaughey’s “Shirtloze tijd”, denk aan Fool’s Gold, Surfer, Dude of Sahara. Dat waren nou niet bepaald pareltjes. Maar bij Serenity zijn zowel regie als script afkomstig van Steven Knight, de bedenker van Peaky Blinders. Dat wekt dus vertrouwen. Naast de twee hoofdrolspelers heeft de film verder nog een indrukwekkende cast. Zo speelt Australiër Jason Clarke Anne’s ploerterige man, en ook Diane Lane en Djimon Hounsou zijn in de film te zien.

Ongelukkige titel

Oplettende filmfans hebben al in de gaten dat deze thriller zijn naam niet mee heeft. Er bestaat natuurlijk ook al een door Avengers-regisseur Joss Whedon geregisseerde film genaamd Serenity. Deze bioscoopfilm diende als afscheid van Whedons na één seizoen stopgezette science fiction-serie Firefly. En laten die film en serie nou net tot op de dag van vandaag een loeifanatieke schare fans hebben. Toen we op twitter gingen kijken of er al leuke berichten over Serenity waren, kwamen we dus ook alleen maar tweets tegen over die film uit 2005.
McConaughey en Hathaway samen in sexy thriller Serenity

De marketingafdeling van Serenity 2018 zal er een zware taak aan hebben om mensen online uit te leggen dat het hier om een andere film gaat. Succes ermee! Vanaf 27 september wordt het in elk geval lekker nazomeren in de bioscoop als deze zwoele thriller in première gaat.

Lees verder