Matthew McConaughey gaat toch niet de politiek in

Door Redactie
Matthew McConaughey

Het afgelopen jaar dropte Matthew McConaughey meerdere keren hints dat hij wel open zou staan voor een politieke carrière. Maar helaas: dat lijkt (voorlopig) toch van de baan te zijn!

Gouverneur McConaughey?

De Texaan leek een gooi te willen doen naar het gouverneurschap van Texas, maar in een uitgebreide videoboodschap laat hij nu weten dat dat voorlopig toch niet gaat gebeuren. Matthew, die dolgraag de Hulk had willen spelen, vertelt dat hij nooit had gedacht dat mensen hem ooit als een serieuze kandidaat zouden zien voor een politieke positie. Hij heeft inderdaad gesprekken gevoerd over een politieke carrière, maar besloot uiteindelijk om meer tijd te steken in zijn stichting Just Keep Livin’, die jongeren in achterstandswijken helpt, zo vertelt de Oscarwinnaar. Dat doet-ie op een manier zoals alleen Matthew McConaughey dat kan en alleen al daarom is het 't waard om de drie minuten durende video te bekijken.

Don't quit the day job

Helaas, voorlopig geen gouverneur McConaughey, dus! Wellicht kan 'ie over een tijdje een samenwerking aangaan met collega Will Smith, die zelfs iets grotere ambities heeft en wel het Witte Huis in zou willen! Of misschien moet Matthew maar gewoon lekker acteur blijven, want daar is 'ie ook best goed in. En anders kan Matthew altijd nog matchmaker worden!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.