Matt Smith kruipt in de huid van Charles Manson in Charlie Says

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Matt Smith kruipt in de huid van Charles Manson in Charlie Says

Matt Smith kruipt in de huid van Charles Manson in Charlie Says

|
|

Laatste update:

De gestoorde psychopaat Charles Manson overleed eind vorig jaar, maar we zijn nog niet van hem af! Matt Smith kruipt in de rol van de gestoorde sekteleider, voor de film Charlie Says; van de regisseur van American Psycho!

Manson wist een groepje jongeren op te hitsen tot ze in 1969 acht moorden pleegden, waaronder die op de zwangere actrice Sharon Tate. Charlie Says draait om het clubje dat om Charles Manson heen hing.

Manson Family

De studente Karlene Faith (Merritt Wever, Birdman) zoekt drie vrouwelijke leden van de sekte op in de gevangenis, en komt meer te weten over hun gruweldaden. De drie dames, die worden gespeeld door Hannah Murray (Gilly uit Game Of Thrones), Odessa Young (High Life) en Marianne Rendón (Imposters), beginnen langzaam in te zien wat ze onder invloed van Manson gedaan hebben.

Na Smiths rollen als The Doctor in Doctor Who en prins Philip in The Crown, wordt het vast even wennen om ‘m als geflipte sekteleider te zien.

Dringen

Charles Manson en zijn ‘Family’ zijn de laatste tijd erg in trek! Hillary Duff liet gisteren weten dat ze Sharon Tate speelt in de (onafhankelijke) film The Haunting Of Sharon Tate.

Daarnaast is inmiddels bekend dat Manson ook een rol speelt in de nieuwe film van Quentin Tarantino. Leonardo DiCaprio en Margot Robbie (als Sharon Tate) zijn al vastgelegd. Ook schijnen Tom Cruise en Al Pacino mee te doen. De nieuwe Tarantino wordt in augustus 2019 verwacht; vijftig jaar na de moorden van Mansons sekte.

De opnames van Charlie Says beginnen dit voorjaar. De film wordt geregisseerd door Mary Harron, bekend van American Psycho.

Lees verder