Martien Meiland wil niet dat Marco Borsato naar Chateau komt: ‘kan toch niet?!’

Maxime, Martien en Erica Meiland uit Chateau Meiland

Marco Borsato is een groot fan van Chateau Meiland en zou dan ook graag een keer langskomen in Frankrijk. Martien denkt daar - helaas voor Marco - héél anders over...

SBS6 scoort records met dé grote tv-hit Chateau Meiland (er komen zelfs extra afleveringen). Sterren Martien, Maxime en Erica Meiland arriveerden gisteren in Nederland want ze zitten vanavond natuurlijk front row bij de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring. Shownieuws sprak een aantal BN'ers die mega-fan zijn, waaronder Marco Borsato, maar die blijkt dus niet welkom te zijn in Frankrijk! Huh?

Marco Borsato en Chateau Meiland

Shownieuws interviewde Marco, John Ewbank en rapper Snelle. Die zeiden dat als hun nieuwe nummer Lippenstift op één komt in de hitlijsten, ze graag naar 't Chateau zouden gaan. Die nummer één-positie is inmiddels bereikt, maar Martien zit hier dus echt niet op te wachten. "Nee! We zitten toch vol, tot volgend jaar?", zegt 'ie heel boos. 

BN'ers moeten wachten

BN'ers hoeven geen luxe voorrangsregeling te verwachten van de nuchtere Meilandjes. Martien: "Er zijn heel veel BN'ers die willen komen, maar we hebben een wachtlijst van 120. Dan kan je wel BN'er zijn, maar je komt gewoon op nummer 121." Martien kan er haast niet over uit. "Dit kan toch niet? Dat kunnen we die andere mensen toch niet aandoen? Nee, hier beginnen we niet aan." 

Gouden Televizier-Ring

Vanavond is het dan eindelijk zover: Chateau Meiland maakt kans op de Gouden Televizier-Ring. Martien, Erica en Maxime moeten het helaas doen zonder steun van huisvriendin Caroline; die kampt nog steeds met een burn-out. Het zal erom spannen: Beste Zangers en Expeditie Robinson - toch ook geen kleine programma's - maken óók kans op die felbegeerde ring. Spannend!

Het Gouden Televizier-Ring Gala is vanaf 20:30 te zien op NPO 1.