Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Martien Meiland

Martien Meiland versus Ryanne van Dorst: 'brutaal meisje'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Komende zondag haalt SBS6 een tv-dino uit winterslaap: het nostalgische Wie van de 3 keert terug en panellid Martien Meiland ziet Ranking the Stars-heldin Ryanne van Dorst als zijn grootste concurrente.

Even een kleine geschiedenisles voor de millennial: In Wie van de 3 moeten BN'ers met slinkse vragen achterhalen wie er in het écht een vuilnisman/hartchirurg/dierenpsycholoog was en wie een ordinaire bedrieger. SBS6 doet 't nu met Wendy van Dijk als host en reality-sensatie Martien Meiland, Ryanne van Dorst, Najib Amhali en Britt Dekker als panelleden. Martien houdt Ryanne extra in de gaten!

Ryanne vs. Martien

"Ik wil winnen", vertelt de ex-kasteelheer aan het ANP. "Dus ik heb zo’n gevoel dat ik Ryanne echt even te pakken moet nemen. Zij is zo’n brutaal meisje." Martien gaat vliegensvlug te werk en vuurt zijn vragen in rap tempo op de kandidaten af. "Je moet hartstikke vlug zijn. Je hebt maar een minuutje." Ryanne heeft een heel andere strategie. "Snel zijn is niet voldoende, je moet de mensen een beetje ontregelen en tegen elkaar opzetten." En daarom ziet zij juist Najib als concurrent. "Mijn grootste concurrent is Najib, die is ook ontregelend. Daarmee ga je winnen."

Pure nostalgie

Martien gaf gisteren in Jinek al toe dat hij extreem goed zijn huiswerk doet door voor de opnames in de verschillende beroepen te duiken. Hij keek vroeger al met zijn ouders naar Wie van de 3 dus dit voelt extra speciaalvoor 'm. "Dat was zo’n kijkcijferkanon, iedereen kende het. Dit is voor mij puur jeugdsentiment."

Wie van de 3 is vanaf morgen elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder