Martien Meiland in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Chateau Meiland

Martien Meiland in paniek: 'Stront achter elke deur!'

|
|

Laatste update:

De familie Meiland ruilde Frankrijk in voor Hengelo, maar sommige dingen veranderen nooit! De honden Babs, Bijoux en Bommel maken er nog steeds een bende van… Martien gilt als hij een paar enorme hondendrollen in huis vindt!

De viervoeters van de familie Meiland zorgen de laatste tijd voor veel problemen. Onlangs probeerden ze een onschuldige hardloper te pakken, en de drie B’s luisteren voor geen meter! Martien en Erica zijn net klaar met het verbouwen van hun (illegale) droomboerderij, en de hondenpoep vliegt ze om de oren. Gelukkig pakt Martien een spatel uit... de keuken om de drollen op te rapen.

“Het hele déjà-vu van het chateau komt weer naar boven! Dat er overal altijd schijt lag!”

Martien vermoedt eigenlijk een soort complot van Babs, Bijoux en Bommel… “Moet je luisteren, wij gaan lekker vervelend doen voor het baasje en bazinnetje, om binnen te gaan schijten!”

Dé podcast over series en films!

De hondjes van de Meilandjes zijn sowieso vrij ongehoorzaam, en we vrezen dat Erica, Martien en Maxime het nog druk gaan krijgen met hun harige vrienden.

Chateau Meiland

Hoe de familie en de honden het ervan af brengen zie je maandagavond op SBS6, vanaf 20:30 uur. Let op: vanaf 11 maart zijn er op donderdagavond óók nieuwe afleveringen van Chateau Meiland te zien!

Lees verder