Martien, Maxime en Erica uit Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien, Maxime en Erica uit Chateau Meiland

Martien Meiland en huisvriendin Caroline praten niet meer met elkaar

|
|

Laatste update:

Chateau Meiland is een enorm succes maar de show kwam de afgelopen maanden ook negatief in het nieuws. Het plotselinge vertrek van huisvriendin Caroline deed veel stof opwaaien en volgens geruchten zou er ruzie zijn geweest. Ook de zogenaamde burn-out zou helemaal niet waar zijn volgens Caroline zelf en nu blijkt ook nog eens dat Martien Meiland niet meer praat met haar!

Martien Meiland vertelt aan weekblad Privé dat hij haar niet meer heeft gesproken sinds het emotionele vertrek voor de camera’s (waarvoor SBS 6 Caroline speciaal had ingevlogen want ze was al effe weg uit het kasteel).

“Ik heb haar na haar vertrek niet meer gezien. Ze is op vakantie gegaan en ik heb haar ook niet meer gesproken. Dat is best moeilijk. We hebben zo veel gelachen en van alles met elkaar gedeeld. We hebben elkaar ooit ontmoet in Amsterdam, toen ik mijzelf aan het ontdekken was. We zullen zien wat de toekomst brengt.”

Martien Meiland en huisvriendin Caroline praten niet meer met elkaar

Waarom Martien Caroline niet wil spreken

Martien vindt dat Caroline rust verdient en dat het niet goed zou zijn als ze elkaar nu zouden spreken.

“Als je van nature al geen sterk lichaam hebt, snap ik dat dit je kan overkomen, maar dit zijn dingen die je niet ziet aankomen. Het is heel vervelend voor haar, zeker dat ze is teruggekeerd naar Nederland.”

Vanavond weer Martien Meiland

Volgende week maandag is de laatste aflevering van Chateau Meiland en vanavond wordt de eerste aflevering van Cash or Trash uitgezonden, waarin Martien Meiland de presentatie doet. De kasteelheer weet wel wat van koopjes want hij heeft zelf een webshop geopend vol met de mooiste (en duurste) woon deco accessoires.

Lees verder