Cash or Trash

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cash or Trash

5 redenen waarom je Martien Meiland moet zien in Cash or Trash

|
|

Laatste update:

Nederland krijgt maar geen genoeg van Martien Meiland. Eerst in Chateau Meiland, toen Ranking The Stars en nu is de tijd aangebroken voor: Cash or Trash! Met "wat goeeeed" en "wijnen, wijnen, wijnen" veroverde Martien onze harten en nu komen daar weer veel nieuwe uitspraken bij. Die mag je niet missen! Dit zijn de 5 redenen waarom je Cash or Trash moet zien. 

1. Martiens uitspraken

We zeiden het al, Martiens uitspraken en wijze levenslessen inspireren ons elke dag weer. Onder andere om een wijntje te nemen, midden op de dag! In Cash or Trash ontmoet hij mensen die hun troep van zolder hebben geplukt en er iets mee willen verdienen. Zie je het al voor je? Als iedereen met zware, lelijke, mooie en waardevolle spullen gaat sjouwen, roept dat zonder twijfel een paar nieuwe uitspraken bij Martien op. En een "verkocht, verkocht, verkocht"-dansje misschien? 

2. Martien heeft verstand van koopjes

In Chateau Meiland hebben we het vaak genoeg gezien: Martien weet precies hoe je een leuk item op de kop kan tikken. Hij heeft oog voor waarde! In dit nieuwe programma worden bijzondere spullen getaxeerd door professionals. Die professionals zullen vast wel weten wat ze doen maar Martien kennende, zal hij zelf ook een uitgesproken mening hebben over de waarde. "Wat weeeeeeinig! Wat veeeeeeel!"

3. Martien heeft verstand van interieur

Is dit standbeeld die 1000 euro wel waard of staat dat nou eenmaal te éeeenig in de woonkamer om te verkopen? Martien weet het antwoord! Hoe je een goede deal sluit is namelijk niet het enige dat deze reality-ster goed kan: hij weet ook hoe je je huis goed inricht. Martien heeft zelfs een eigen webshop met allemaal leuke artikelen voor het interieur. Nou en of dat hij in Cash or Trash goede tips kan geven! Dit zijn trouwens de 8 beste artikelen van zijn webshop Mar10Collection.

4. Presentatietalent 

Dat Martien een groot succes is als realityster weten we inmiddels heel goed. Hij hoeft alleen zichzelf te zijn in Chateau Meiland en het kijkersaantal stijgt enorm. Maar nu krijgt hij opeens een hele andere rol: als presentator! Is Martien hier ook voor gemaakt? Of wordt het een grote ramp? Misschien blijkt hij wel een natuurtalent te zijn. Dan is er vast een grote kans dat Cash or Trash niet het laatste programma is dat hij zal presenteren.

5. Is Martien een typetje?

Story-journaliste Karin Riethoven beweert dat Martien Meiland een typetje is. In het echte leven zou hij anders praten en anders lopen. Dit heeft veel losgemaakt bij de kijkers van Chateau Meiland. De één is vol overtuigd dat het allemaal nep en gespeeld is, de ander wil hier niks van horen en vindt dat het 100% real is. De manier om hierachter te komen is om het met eigen ogen eens goed te bekijken. Houd Cash or Trash dus maar goed in de gaten!

Cash or Trash is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6.

Lees verder