Wat goééééd! Chateau Meiland wijn nu al in de prijzen gevallen

Door Robin Heerkens
Martien en Maxime Meiland in Chateau Meiland op SBS6

De Chateau Meiland-wijnen van Martien Meiland zijn gewoon nú al in de prijzen gevallen. Zijn La Famille Meiland-lijn won zelfs goud uit handen van een prestigieuze wijngids!

De bekende Franse wijngids Gilbert & Gaillard deelde weer prijzen uit en Martien, Erica én Maxime Meiland wonnen goud voor hun rode La Famille Meiland-wijntje. Ook de witte variant pakte goud. Gilbert & Gaillard gaf hun rosé een zilveren plak. "Die pakt goud in de zomer, let maar op", verzekert Martien zijn Instagram-volgers. 

Wijn van Chateau Meiland

Gilbert & Gaillard is niet zomaar een of andere wijngids, maar is blijkbaar al ruim twintig jaar een gevestigde naam in wijnland. Oftewel: die Meiland-wijn is géén troep. De wijnen kunnen worden besteld via wijnvoordeel.nl/meiland. Leveringen beginnen vanaf 6 december en OP = OP!

Kerst op Chateau Meiland

Sla die flessen op tijd in want dan kun je ze opentrekken wanneer Martien en zijn gezinnetje weer op tv komen! SBS 6 zendt binnenkort namelijk een stel kerstspecials uit. Kerst op Chateau Meiland is maandag 16, 17, 23 en 24 december te zien op SBS6. En er komt zelfs nog een extra lange oudjaarsspecial aan