• Married at First Sight

Married at First Sight: Remco komt met reactie na verhoor schoonmoeder

De eerste kennismaking van MAFS-Remco met zijn kersverse schoonmoeder was... bijzonder, op zijn zachtst gezegd. Paula's moeder onderwierp hem aan een zeer ongemakkelijk vragenvuur. Nu slaat Remco terug.
 

MAFS schoonmoeder en Remco

Het gebeurt zelden dat je jouw schoonmoeder eerder ontmoet dan je aanstaande - tenzij je meedoet aan MAFS. Voor het grote moment bij het altaar (de allereerste ontmoeting!) mag een familielid mee aan de arm van presentator Carlo Boszhard om de aanstaande te ontmoeten. Meestal is dat een ouder, zoals bij Paula. Moeder Nella werd meegesleurd naar de ruimte waarin Remco strak in pak wachtte. 

FOUT!

Nella greep haar kans om haar kersverse schoonzoon flink aan de tand te voelen. Voetbal of tennis? Patat of pasta? Vroeg opstaan of uitslapen? Citroën of BMW? Wandelen of hardlopen? Tent of hotel? André Hazes of Andre Rieu? Terwijl Remco’s voorhoofd met de seconde meer glom, vuurde Paula’s moeder de ene na de andere vraag op hem af. Ze scandeerde zelfs meerdere keren ‘FOUT!’ wanneer ze het niet met hem eens was.

Pizza of patat

Kijkers gruwelden van het 'sollicitatiegesprek' van moeder Nella en hadden flinke medelijden met Remco, die na afloop ook een beetje van de leg leek. Nu zijn we inmiddels een behoorlijke tijd verder en Remco lijkt erom te kunnen lachen. Op Instagram Stories steekt hij de draak met zijn (ex-?)schoonmoeder. "Ik kon niet kiezen dit weekend", schrijft hij bij een foto waarop hij patat eet en een foto waarop hij pasta eet, verwijzend naar een van de vele vragen die Nella stelde (en hij fout beantwoordde). Of het een dig is of dat hij nu helemaal is geaccepteerd door zijn schoonmoeder, zal de tijd uitwijzen.

MAFS remco
© Instagram

Wist je dat Paula al eerder op tv is geweest? Hier kun je haar van kennen.

Married At First Sight zie je elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Een aflevering vooruitkijken doe je op Videoland.

Niets missen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.