Horrorpop Chucky in de remake van Childs Play

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Horrorpop Chucky in de remake van Childs Play

Luister en huiver! Mark Hamill als Chucky in nieuwe Child’s Play-clip

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

In onderstaande clip voor de nieuwe Child’s Play-film kun je voor het eerst uitgebreid kennismaken met de nieuwe stem van horrorpop Chucky. Verantwoordelijk voor deze gruwel is Mark Hamill.

Mark Hamill enorm creepy als Chucky

Een paar dagen geleden lieten we je al de nieuwste trailer voor Child’s Play zien. We kregen echter nog niet eerder zoveel van Chucky te horen als in onderstaande clip! De stem van de horrorpop is ingesproken door niemand minder dan Mark Hamill. Uiteraard kennen we Hamill allemaal als Luke Skywalker in de Star Wars-films. Wat sommigen echter waarschijnlijk niet weten, is dat Hamill ook regelmatig te horen is als voice actor, onder meer als de Joker in Batman: Mask of the Phantasm, Batman: The Animated Series en de Arkham-games. Aan dit lijstje mag hij later deze maand dus ook de stem van Chucky in de Child’s Play reboot toevoegen! Als voorproefje hoor je hem in onderstaande clip hoofdrolspeler Andy Barclay (Gabriel Bateman) de stuipen op het lijf jagen.

Child’s Play draait vanaf 20 juni in de bioscoop

Eerder was Brad Dourif verantwoordelijk voor de stem van Chucky. Hij deed dat al vanaf de eerste film in 1988. Op dit moment is het nog niet duidelijk of Hamill ook te zien is als menselijke seriemoordenaar Charles Lee Ray. Het verlossende antwoord volgt gelukkig snel; Child’s Play wordt namelijk op 20 juni in de bioscoop verwacht. Wij zijn enorm benieuwd naar deze reboot, mede door het aanstekelijke enthousiasme van Hamill!

Lees verder