mark gillis massa is kassa rtl boulevard overval slaapproblemen

Veronica Superguide logo
mark gillis massa is kassa rtl boulevard overval slaapproblemen
SBSRTLTVFamilie Gillis

Mark Gillis heeft slaapproblemen na overval: ‘Donker is een issue’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Familie Gillis: Massa is Kassa-ster Mark Gillis werd eind vorig jaar overvallen. Vandaag is een tweede verdachte opgepakt. Logischerwijs is Mark tevreden. De gevolgen van de overval zijn namelijk heftig.

Tweede verdachte opgepakt

Vandaag leerden we dat er een tweede verdachte is opgepakt voor de brute overval op Mark Gillis van Familie Gillis: Massa is Kassa. Het gaat om een 42-jarige man uit Rosmalen. Begin april werd al een 39-jarige man uit Den Bosch opgepakt voor zijn vermoedelijke betrokkenheid bij de overval. De politie is nog op zoek naar de derde verdachte.

Slaapproblemen Mark Gillis

Mark vertelt RTL Boulevard ‘zeer content’ te zijn met het ’goede nieuws’. Mark wil de daders graag in de ogen kijken in de rechtszaal. Logisch, aangezien de gevolgen van de overval erg heftig zijn… De Familie Gillis: Massa is Kassa-ster vertelt sinds de overval slaapproblemen te hebben: “Ik heb echt in de avonden en nachten nog wel serieus last van slaapproblemen.” Mark stelt ’s nachts wakker te worden én moeilijk in slaap te kunnen komen. ”Donker is gewoon een issue”, zo sluit hij af.

Eerder vertelde Mark ook al moeite te hebben om rust te vinden.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder