Marco en Leontine Borsato

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco en Leontine Borsato

Marco Borsato over affaire met Iris Hond: ‘het is deels waar’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De verhouding van Marco Borsato en pianiste Iris Hond (Iris en de 12 Dates, Net5) houdt de gemoederen nog altijd bezig. In een nieuw interview geeft de hitzanger echter aan dat niet álles over die geruchtmakende affaire ook echt waar is. 

Afgelopen vrijdag ging Marco dieper in op de geruchten rond zijn 'geheime relatie' met Iris Hond. Aan tafel bij Beau vertelde hij over de moeilijke periode waar hij doorheen ging terwijl Leontine, die weer terug is van haar vakantie zonder Marco, ook in de zaal zat. 

Marco Borsato en Iris Hond

Het zat de hitzanger vooral dwars dat Privé - die het nieuws voor het eerst naar buiten bracht - zijn verklaring volgens hem niet in hun artikel wilde meenemen. Vandaar dat Marco en Leontine besloten om dan maar zelf een verklaring online te gooien via sociale media. Want, zo benadrukte Marco bij Beau, zijn fling met Iris 'is een verhaal van 10 jaar terug'. Privé beweerde juist dat de geheime relatie pas enkele maanden geleden spaak liep.  

Reacties op affaire

"Eigenlijk viel me op dat 90 procent van de comments het met ons eens waren", zo verklaart Marco. "Er waren wat hartjes en er kwamen steunbetuigingen." Steunbetuigingen na vreemdgaan? Nou, nee, dat ook weer niet. "Niet dat ze goedkeuren wat ik gedaan heb", verduidelijkt Marco, "maar wel dat het een zaak is tussen ons en niet zozeer van het publiek." 

Iris Hond is momenteel nog te zien in haar eigen datingprogramma. Iris en de 12 Dates wordt iedere dinsdag om 20.30 uur uitgezonden op Net5.

Lees verder