Gaby Blaaser The Bachelorette Nederland 2020

Veronica Superguide logo
Gaby Blaaser The Bachelorette Nederland 2020

‘Mannen gevraagd voor gay-versie De Bachelor’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Een hete scoop van Shownieuws: het programma meldt namelijk dat er een gay-versie van De Bachelor aankomt! Die moet dan binnenkort op de Nederlandse tv komen. Wie treedt in de voetsporen van Bachelorette Gaby Blaaser?

De afgelopen weken groeide De Bachelorette op Videoland uit tot een steeds grotere wordende reality-hit. Gaby Blaaser vond uiteindelijk haar droomman en er speelde ook veel drama rondom het programma. Héél veel. Mogelijk krijgen we dus wéér zo'n heerlijk Bachelor-avontuur te zien, maar dan met een (bekende?) man die op zoek gaat naar zijn droomman.

De Bachelor naar Nederland?

Meerdere mannen meldden zich bij Shownieuws. Ze zijn naar eigen zeggen benaderd om mee te doen aan een gay-versie van de liefdesshow. "Vele mannen worden gevraagd deel te nemen aan De Bachelor met een andere (bekende?) man in de hoofdrol. Maar om welk hart de kandidaten zullen gaan strijden, is gek genoeg nog niet bekend. De opnames zouden binnenkort moeten plaatsvinden", zo claimt Shownieuws. 

Hoe? Wat? Waar?

Het programma claimt ook dat het gaat om een tv-show, en aangezien Videoland (en dus RTL) de rechten bezit, zal het dus waarschijnlijk op één van de RTL-zenders komen. Mogelijk gaat het hier om het aankomende programma waarin Gerard Joling op zoek gaat naar een nieuwe liefde? Voor nu weten we nog niet veel. RTL heeft ook nog niet gereageerd op het artikel van Shownieuws. Tot die tijd moeten we dus gewoon afwachten!

‘Mannen gevraagd voor gay-versie De Bachelor’

Lees verder