Man John de Bever bang voor eenzaamheid: ‘Hebben verder niets’

Het gaat John de Bever en zijn man Kees Stevens momenteel voor de wind. De volkszanger heeft landelijke bekendheid én een populaire reality-soap. Tóch zijn John en Kees bang om in de toekomst eenzaam te worden. “We hebben verder niets.”

John de Bever en Kees Stevens
© Brunopress

John de Bever werd dankzij zijn manager/echtgenoot een behoorlijk geliefde BN’er, zo vertelt hij iedereen die het maar horen wil. De sympathieke volkszanger worstelt in De Bevers met enorme hoeveelheden Chinees eten, maar toont ook regelmatig zijn gevoelige kant. Ondanks het succes hebben John en Kees wel angst voor de toekomst. De twee mannen vrezen dat ze in de toekomst zullen vereenzamen, omdat ze vooral bezig zijn met de carrière van John.

‘Bang om eenzaam te raken’

“John en ik zijn wel bang om op den duur eenzaam te raken, want we hebben verder niets”, zegt Kees in Veronica Superguide. Toch zijn ze niet van plan om bijvoorbeeld een kindje te adopteren. “Wij hebben geen kinderen en kleinkinderen, we hebben er ook nooit over gedacht om een gezin te stichten. Dat klinkt misschien gek. Kinderen zouden het bij ons wel goed hebben, maar wij zijn daar geen types voor.”

In Veronica Superguide vertellen vrienden, kennissen en oud-collega’s over John. De zanger komt in De Bevers nogal eens nors over, en sommige kennissen vinden dat John de laatste jaren behoorlijk veranderd is.

Het nieuwe seizoen van De Bevers is vanaf 6 april te zien op RTL 5.

Dit verhaal verscheen eerder in Veronica Superguide. Nooit meer iets missen? Sluit dan snel een voordelig abonnement af!