Make Up Your Mind: Wie is dragqueen Flash Gorgeous?

Er traden vanavond weer vijf nieuwe BN’ers op in Make Up Your Mind. Alleen de identiteit van Flash Gorgeous werd niet onthuld. Wie is het? We zetten alle hints en voorspellingen op een rijtje!

Blijf via onze overzichtspagina op de hoogte van het laatste nieuws over Make Up Your Mind

Flash Gorgeous make up your mind
© RTL 4

Het was zojuist alweer tijd voor de derde aflevering van Make Up Your Mind. Ook vanavond werden er weer vijf dragqueens aan ons voorgesteld, waarvan er zich meteen vier moesten onthullen – wie dat waren lees je hier! Alleen de identiteit van Flash Gorgeous bleef geheim. Deze dragqueen is namelijk door naar de grote finale. Wie Flash Gorgeous is?

Hints en aanwijzingen

In eerste instantie twijfelt het panel: zou Flash Gorgeous een vrouw zijn? Al snel stappen ze van dat idee af. Wat wel duidelijk is, is dat deze dragqueen prachtig kan bewegen en dansen, en dat hij waarschijnlijk wel vaker op het podium heeft gestaan. Een danser of een model misschien. Het idee dat Flash Gorgeous een danser is, wordt versterkt in de lipsync-ronde. De dragqueen koos namelijk voor Never Gonna Not Dance Again van P!NK.

Schot voor de boeg

Iemand die goed kan dansen, dus. Veel namen worden er door het panel echter niet genoemd. Ook veel kijkers thuis vinden het lastig om de identiteit van Flash Gorgeous te achterhalen. De meeste mensen denken aan een musicalster, want voor musicals moet je natuurlijk ook goed op het podium kunnen bewegen. Ook het tasje in de vorm van een Musical Award zou een hint in die richting kunnen zijn. Zou het William Spaaij kunnen zijn? In dat geval hebben we die S op zijn borst ook meteen verklaard!

Nog meer namen

Een aantal kijkers krijgt een Mega Minda-vibe bij de outfit van Flash Gorgeous, vooral door dat masker. Daarnaast zien we de namen van Juvat Westendorp en Patrick Martens rondzweven op de socials. Maar goed, zoals gezegd: veel kijkers hebben nog steeds geen idee wie Flash Gorgeous zou kunnen zijn.

Dat wordt dus wachten tot de grote finale! Daarin neemt Flash Gorgeous het op tegen Ria Sangria en Vera Tulip.

Make Up Your Mind is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.