Make Up Your Mind: Wie is dragqueen Bonnie Éclair?

Van de vijf dragqueens, die zich vanavond presenteerden in Make Up Your Mind, ging er slechts eentje door naar de finale: Bonnie Éclair. Wie is deze schoonheid? Dit zijn alle hints en voorspellingen!

Blijf via onze overzichtspagina op de hoogte van het laatste nieuws over Make Up Your Mind.

Make Up Your Mind: Wie is dragqueen Bonnie Éclair?
© RTL 4

Bonnie Éclair liet ons vanavond allemaal sidderen, alhoewel ze niet graag het achterste van haar tong laat zien. Met die woorden introduceerde Make Up Your Mind-presentator Carlo Boszhard deze dragqueen. Wie zou zij kunnen zijn? Bonnie Eclair ging verkleed als een Halloween-pompoen. Fred dacht daarom meteen aan een chef-kok.

Italiaans... eten?

Bonnie Éclair vertelde tijdens haar speech haar tanden in dit avontuur gezet te hebben. Nóg een aanwijzing naar eten, net zoals de pompoenoutfit. Ook wordt er verdacht veel naar Italië gehint… In de tweede ronde koos Bonnie er bijvoorbeeld voor om A far l'amore comincia tu van Raffaella Carra te lipsyncen, en ook de speech was gedeeltelijk in het Italiaans.

Veel kijkers zijn het er over eens: Bonnie Éclair moet Hugo Kennis wel zijn! Slechts een aantal kijkers zet hun geld op andere BN’ers, zoals Art Rooijakkers of Humberto Tan.

Valerio? Leroy?

Het panel was echter een stuk minder eensgezind dan de kijkers! Zo hoorden we Fred op een gegeven moment Valerio Zeno opperen. Nikkie associeerde even later verder op de naam Éclair: ze moest daardoor denken aan Claire, het dochtertje van Maxime Meiland. Zou dit haar man Leroy kunnen zijn?

Of de kijkers het beter weten dan het panel zien we in de grote finale! Daarin neemt Bonnie Éclair het op tegen Flash GorgeousRia Sangria en Vera Tulip.

Make Up Your Mind is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.