Make Up Your Mind is op déze datum weer te zien op tv

Door Redactie
Make Up Your Mind

Yasss queen! Vanaf 9 april kunnen we eindelijk genieten van het gloednieuwe, vijfdelige seizoen van Make Up Your Mind

Not even a question

Dat maakte RTL bekend. Make Up You Mind ging de wereld al over voordat het überhaupt was uitgezonden. Na de eenmalige uitzending van het programma waren de kijkers meteen verkocht en ze eisten een volledig seizoen. Nu het allereerste seizoen zo’n groot succes was, was it not even a question of er wel een nieuw seizoen zou komen. Nog heel even afwachten dan maar. 

The power of make-up

In het programma worden 25 mannen omgetoverd tot de allermooiste draq queens. Dan is het vervolgens de taak van het panel, met teamcaptains Nikkie de Jager en Fred van Leer, om te raden wie er verscholen zitten achter de make-up en pruiken. En dat is nog knap lastig, want de kracht van make-up is echt bizar. En geloof ons nou maar, dat heeft Nikkie in haar Youtube-serie The Power of Make Up al meerdere keren bewezen. 

Bekende gezichten

Nikkie en Fred zijn niet de enige twee bekende gezichten die terugkeren bij het programma. In het nieuwe seizoen is Envy Peru, de winnares van het eerste seizoen van Drag Race Holland, ook weer te zien, opnieuw als hoofd van de jury.

Make Up Your Mind is vanaf 9 april iedere zaterdag te zien om 21:30 te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.