Caroline van der Plas

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Caroline van der Plas
BN'ers

Make-up tasje van Rachel Hazes redt Caroline van der Plas

|
|

Laatste update:

In de nieuwste aflevering van BN’ers in het Ziekenhuis is politica Caroline van der Plas vergeten haar make-up tasje mee te nemen. Rachel Hazes, haar reddende engel, heeft nog wel wat poeders en smeersels liggen in het ziekenhuis.

‘Niet zonder de deur uit’

"Ik ben dus gewoon mijn complete tas met m'n make-up, deodorant en haarlak vergeten", vertelt Caroline. "Het klinkt heel erg stom: 'Ik heb m'n make-up nodig' - alsof je hier een modeshow gaat lopen - maar ik ga al 40 jaar niet zonder make-up de deur uit. Ik voel me niet fijn als ik niks op heb."

‘Veel te veel’

Gelukkig is daar het make-up tasje van Rachel, die in de eerste aflevering haar angst voor naalden moest overwinnen, die ze even kan lenen. Tijdens haar make-up sessie komt ze de foundation van de weduwe tegen. "Eens even testen hoor", zegt ze met enige aarzeling. "Oh, nee. Dat is me veel te veel. Sorry Rachel, dit is mij te bruin."

 

Beetje emotioneel

Nadat de make-up van de politica weer helemaal goed zat kon ze beginnen met haar dienst. Caroline haar mentor is tevreden over haar wanneer ze betrokken raakt bij een 82-jarige man op de afdeling chirurgie. "Caroline is goed in het praten met de patiënten. Ook in het interesse tonen in de patiënt zelf", zegt haar mentor lovend.

‘Alsof het mijn vader was’

Wanneer de man naar de OK moet, wordt ze toch een beetje emotioneel. "Het was alsof het mijn vader was. Zo'n lieve man", vertelt ze over de patiënt. De operatie liep gelukkig helemaal volgens plan.

BN'ers in het Ziekenhuis: leren van de helden is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder