Rachel Hazes bang voor naalden in BN'ers in het Ziekenhuis: 'Maar ze zit onder de tattoos!'

bn'ers in het ziekenhuis

Je kunt veel over Rachel Hazes zeggen, maar niét dat ze binnen haar comfort zone blijft. In de eerste aflevering van BN'ers in het Ziekenhuis zagen we vanavond hoe de kettingrookster niet alleen tegen heug en meug moest werken op de voor haar zo confronterende afdeling voor longgeneeskunde, maar ook nog haar angst voor naalden moest overwinnen. Tot grote verbazing van de kijker: "Rachel is bang voor naalden maar zit wel onder de tattoos? What?"

Rachel: 'Vind ik heel heftig' 

Rachel liep in BN'ers in het Ziekenhuis stage op de longafdeling. En dat terwijl ze aanvankelijk nog zó stellig was dat ze niét op deze afdeling wil werken. Maar ja: een verstokte roker op een afdeling longgeneeskunde, dat is nu eenmaal interessante televisie. "Dat vind ik heel heftig. Ik denk dat dat heel zwaar is. Ik ben wel een type dat dat allemaal meeneemt naar huis."

'Ik denk dat je gaat stoppen met roken' 

Onze nationale 'prinses van het volk' Natasja Froger vindt het duidelijk een goed idee om Rachel met haar neus op de feiten te duwen. "Ik denk dat de longafdeling pittiger voor je wordt, want ik denk dat je gaat stoppen met roken hierna", zegt de Froger-wederhelft betuttelend tegen de CEO van het Hazes-imperium. 

Deze BN'ers doen ook mee

Nadat BN'ers als Isa Hoes en Olcay Gulsen zich vorig seizoen al onderdompelden in de wondere wereld van de wondverzorging en de bedpannen, gaan dit keer Rachel Hazes, Caroline van der Plas, Philippe Geubels en Natasja Froger aan de slag als verpleegkundige. Maar zijn zij wel geschikt voor een leven op de witte klomp?

Rachel Hazes weet wel wát over gezondheid: ze wist bijvoorbeeld ook dat André Hazes zo mager was vanwege een griepje. Ook lijkt hij magerder door het gebrek aan een baard.

BN'ers in het Ziekenhuis is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Dirty Lines, Tokyo Vice en Single Drunk Female. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.