MAFS-Sylvia geeft hoopvolle update over gezondheid

Sylvia hoorde tijdens haar deelname aan MAFS dat zij leed aan longkanker. Eerder deze maand deelde ze nog een video op Instagram waarin ze vertelde dat het niet zo goed met haar ging, maar nu heeft ze dan toch positief nieuws over haar gezondheid.

Sylvia deelt nieuws op Instagram

Sylvia deelde begin maart op Instagram dat ze ééns in de drie maanden een scan heeft. “Dat heb ik de rest van mijn leven. Een hele tijd is het goed gegaan, en vorige week kreeg ik het nieuws dat er een toename was van tumorachtige cellen. De longarts zei: het kan ook de bestraling zijn die nog in je lichaam doorwerkt.” De onzekerheid over haar situatie levert Sylvia de laatste tijd behoorlijk veel stress en onzekerheid op. 

Goed nieuws

De oud-MAFS-deelneemster vertelt aan RTL Boulevard dat het gelukkig de bestraling is die zorgde voor de uitslag. “Goed nieuws, het gaat weer goed. De tumor neemt zelfs af en ik ben heel blij”, zo vertelt ze aan het tv-programma.

Liefde

Tijdens haar deelname aan MAFS leek ze even de liefde te hebben gevonden toen ze werd gekoppeld aan Freddy. Mede door haar ziekte kwam de relatie toch tot een einde. Later was ze ook nog even te zien in First Dates, maar ook daar vond ze de liefde niet.