Hoe gaat het nu met Sylvia uit Married at First Sight?

Het zat Sylvia van Mierlo de afgelopen periode behoorlijk tegen. Hoewel ze een van de leukste smaakmakers was van Married at First Sight in 2021, eindigde haar huwelijk niet helemaal zoals ze had gehoopt. Hoe gaat het nu eigenlijk met Sylvia?

Married at First Sight

Wat begon als een prachtig sprookje, eindigde voor Sylvia in een nachtmerrie tijdens haar MAFS-avontuur in 2021. Ze leek de perfecte man te hebben gevonden in Freddy, maar wanneer ze tijdens de opnames te horen krijgt dat ze longkanker heeft, valt haar droom in duigen. 

Natuurlijk stond haar hoofd niet naar liefde op dat moment en toen hebben de twee besloten hun relatie niet voort te zetten. Cupido gaat in ieder geval niet meer raak schieten tussen de twee helaas. 

Freddy

Sylvia heeft in ieder geval geen spijt van haar deelname en noemt het dan ook 'een feestje' in het interview in Een ErvaRING Rijker. "We hebben een ontzettend leuke tijd gehad", vertelt de oud-deelneemster over haar avontuur met Freddy. Ook legt ze uit dat de twee goed hebben gekeken of het nog wat kon worden tussen elkaar: "Ik kreeg toen die ziekte en toen vertelde ik hem: 'jij hebt hier niet voor getekend'."

De tekst gaat verder onder de foto

MAFS
© RTL

Geen nieuwe liefde

Na Freddy is er ook niemand anders meer in Sylvia's leven gekomen. "Ik zou best voor een derde keer willen trouwen, maar ik weet niet of ik geschikt ben voor een fulltime relatie.

'Niet leven laten beheersen'

Hoe gaat het nu met Sylvia na haar diagnose? "De artsen zeggen dat het stabiel is", vertelt de oud-deelneemster in het gesprek. "Het blijft iedere drie maanden spannend met een scan." Sylvia leert er in ieder geval wel mee leven: "Ik wil het niet mijn leven laten beheersen. Dat gaat me heel goed af.

Niets missen van het huidige seizoen? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meerNeem ook een kijkje op onze MAFS-Facebookgroep om mee te praten over de laatste ontwikkelingen.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken? Dat kan via Videoland!