Sylvia van Married at First Sight maakt haar tv-comeback

In de nieuwe First Dates Valentijn Special keert Sylvia van Mierlo, bekend van Married at First Sight, terug op de beeldbuis. Via tv gaat ze opnieuw op zoek naar een liefje. Naast Sylvia krijgt het First Dates-restaurant ook bezoek van vier andere BN’ers.

Door Noah de Bruijn
Sylvia Married at First Sight MAFS

Sinds haar longkankerdiagnose heeft het liefdesleven van Sylvia uit MAFS niet meegezeten, zo vertelde ze onlangs. Samen met haar toenmalige man Freddy heeft ze tijdens de opnames van het tv-programma in 2021 besloten hun relatie stop te zetten en is er daarna van liefde niks meer gekomen. Gelukkig is haar diagnose inmiddels stabiel waardoor er voorzichtig naar de toekomst gekeken kan worden. In de nieuwe Valentijn Special van het datingprogramma doet ze daarom een nieuwe poging om de ware te vinden.

Realityster

Sylvia is dus niet de enige BN’er die op zoek gaat naar de liefde, zo meldt BNNVARA in een persbericht. Zo is realityster Fabiola Volkers, die je kunt kennen van Temptation Island en Echte Meisjes in de Jungle, ook te zien in de aflevering. Het verleiden van haar date Yoachim zal ze gezien de setting toch op een andere manier moeten doen dan hoe ze dat in Mexico deed.

De andere BN’ers die meedoen aan de First Dates Valentijn Special

Ook zanger Hans de Booij verschijnt in de special en zal een poging wagen om zijn nieuwe Annabel te vinden. De BNNVARA-woordvoerder meldt wel dat Hans zelf niet meer in het succes van zijn liefdesleven gelooft. Misschien brengt zijn date daar verandering in. Presentatrice Krista Arriëns (bekend van de Sekszusjes) zal ook gaan dineren in het restaurant. Tot slot maakt Olympiër Jeffrey Wammes zijn intrede. Waar het op de spelen nog niet lukte om goud te binnen te slepen, is dat op liefdesgebied misschien wél te behalen: voor hem staat date Marchiel klaar.

Jeffrey Wammes in First Dates Valentijn Special
© BNNVARA

De First Dates Valentijn Special is dinsdag 14 februari om 19.25 uur te zien op NPO 3.