Monique uit Married at First Sight 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique uit Married at First Sight 2021

MAFS-Monique in zevende hemel met nieuwe vriend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Haar huwelijk met Aron hield geen stand. Maar inmiddels is Monique uit Married at First Sight weer helemaal gelukkig in de liefde!

Vaak hebben de deelnemers van Married at First Sight meer mazzel in de liefde ná de opnames dan tijdens. Dat blijkt nu ook voor Monique te gelden. Begin deze maand maakte zij via Instagram wereldkundig dat er een nieuwe man in haar leven is die haar hart sneller doet kloppen. En de liefde tussen de tortelduifjes is zo te zien nog lang niet bekoeld…

‘Totaal onverwacht’

Friday afternoon feels like heaven”, schrijft Monique bij het kiekje met haar nieuwe vriend. Kijk, daar doe je het toch allemaal voor als kersverse geliefde. Eerder vertelde de voormalig deelneemster van Married at First Sight op Instagram dat de relatie ‘totaal onverwacht’ kwam. “Maar geloof mij, als je het tegenkomt dan voel je dat alles klopt. En als het dan ook nog eens wederzijds is, dan is dat een heerlijk gevoel!”, verklaarde Monique.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify.

Vriendschap

In het vorige seizoen van Married at First Sight werd Monique gekoppeld aan Aron. Hun huwelijk kwam veelbelovend uit de startblokken, maar uiteindelijk haalde ook dit MAFS-duo de eindstreep niet. “We hebben het trouwen omgezet in vriendschap”, zo verklaarde het tweetal later over het stranden van hun relatie.

Lees verder