maurice MAFS

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
maurice MAFS
Married at First Sight

MAFS-Maurice blikt terug op romantische date in Maastricht

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Monique Smitsloo

Krijgt het liefdesleven van Maurice dan toch het gelukkige einde waar we zo op hopen? De geliefde deelnemer uit Married at First Sight heeft in elk geval net romantische date in Maastricht achter de kiezen, zoals we afgelopen dinsdag konden zien. En daar proefde hij duidelijk meer dan Limburgse vlaai. Op Instagram blikt Maurice terug op een geslaagde date. 

Heb je trouwens ook meegekregen welke gigantische blunder Jan uit MAFS in de bruidssuite heeft begaan?

Maurice in Maastricht

Inmiddels is Maurice op door het programma Married at First Sight op date gestuurd met drie mannen: Patrick, Davide en Dennis. Hij koos Dennis, zoals je eerder hebt kunnen zien. In de aflevering van afgelopen reisde het tweetal af naar het zuiden... 

Vlaaien bakken

En als je in Maastricht bent, doe je wat de Maastrichtenaren doen:  een vlaai bakken. When in Rome... Toch? "Hoe romantisch?! Samen je eigen echte Limburgse ‘huwelijksvlaai’ bakken, aansnijden en proeven”, zet Maurice op Instagram.

 

En hoe gaat het met Arjan? 

Mocht je onder een steen hebben gelegen wat betreft het Married at First Sight-drama: Maurice trouwde met Arjan, maar werd binnen no time door deze kerel aan de kant gezet.

En dat maakt Arjan bepaald niet geliefd onder de kijkers. Het gaat dan ook niet zo goed met de veeleisende deelnemer. Arjan moet zelfs dealen met bedreigingen van boze MAFS-kijkers.

Of Maurice en Dennis een lang en gelukkig leven zullen leiden, kan alleen de toekomst uitwijzen.

Married at First Sight is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan via Videoland.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul, Roar en The Kardashians. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder