Lars, Married at First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lars, Married at First Sight

Lars over rel met Lizzy na MAFS-opnames: 'Meer respect had gemogen'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Lars en Lizzy hadden op voorhand de beste papieren, maar uiteindelijk bleek hun liefdessprookje van heel korte duur. Wie stiekem nog altijd de hoop heeft op een reünie moeten we teleurstellen: Lars is niet alleen hartstikke bezet, maar Lizzy heeft hem ook geblokkeerd op social media! 

En dat gebeurde vast niet zomaar, vertelt hij openhartig in de Shownieuws-podcast. 

Gevoelens onder druk

"Het gekke is dat ik er geen liefdesverdriet aan over heb gehouden. Het is best wel een heftige periode geweest en gevoelens ontwikkel je onder een bepaalde druk, maar het was ook wel echt klaar voor mij op dat moment", legt hij uit aan presentatoren Bart en Kayleigh. "En het is ook niet helemaal zoals je dat op televisie ziet. Er gebeurt veel meer, want er worden nu eenmaal meer momenten niet gefilmd dan wel."

Twijfels over koppelweekend

Zo zag de kijker niet dat Lars al voor het koppelsweekend zijn bedenkingen had over zijn relatie met Lizzy. "Ik had echt twijfels of ik daar wel naartoe wilde. Omdat het voor het koppelsweekend al niet zo soepel liep, zoals het contact onderling. We zijn het koppelsweekend al ingegaan met een gesprek met Tila om afspraken te maken, omdat onze verwachtingen ver uit elkaar lagen." Hij voelt dan ook dat hij er een stuk volwassener instond dan zij. "Eén keer per twee weken afspreken, wilde ik misschien toen ik 16 was. Nu verwacht ik wel meer" 

'Meer respect' 

Lizzy heeft dan ook waarschijnlijk uit de media vernomen dat hij weer bezet is. Van contact is immers geen sprake. "Ik sta daar best voor open hoor, maar ik kan haar profiel niet meer terugvinden. Ik heb geen idee wat daar de reden voor is", laat hij weten. Nou, dat klinkt alsof hij keihard geblockt is door zijn ex-vrouw... Maar ach, daar ligt hij niet wakker van. "Ik vond dat er meer respect had mogen zijn na het programma. Dat heb je kunnen zien in de rel na de show."  

Genoeg over Married at First Sight, want in deze podcast van Shownieuws bespreken ze nog iets... en dat heeft alles te maken met het aankomende seizoen Expeditie Robinson

Het hele seizoen MAFS is te zien via Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder