MAFS-kijkers verbaasd: 'Waarom zijn zij niet meteen gekoppeld?'

Maurice in Married at First Sight

Cupido's tweede poging bij Married at First Sight-ster Maurice pakt nu al véél beter uit. Hij kreeg een 'tweede kans' na het trouwdebacle dat Arjan heet en die tweede kans heet Dennis. Verbaasde MAFS-kijkers vragen zich hardop af waarom de experts niet meteen voor Dennis gingen! 

Let op: dit artikel bevat ook spoilers voor de Married at First Sight-aflevering die nu al op Videoland staat, maar volgende week pas op RTL 4 komt.

Want: Dennis meldde zich natuurlijk ook aan voor Married at First Sight. Toch vonden de experts Arjan beter bij Maurice passen. Een keuze die achteraf gezien natuurlijk totáál onbegrijpelijk voelt. Maar goed, voor de geliefde kandidaat is het nu een soort 'Married at Second Sight' - het gaat hartstikke lekker tussen hem en Dennis, die boven andere deelnemers Davide en Patrick werd verkozen.

Dennis en Maurice in Married at First Sight
© Videoland

MAFS-kijkers verbaasd

Zoals je hieronder ziet, zwijmelen Married at First Sight-kijkers helemaal weg bij dit koppel, dat het net als Rowan en Astleigh én 'regelbrekers' Sonny en Dylan erg lekker doet. Wel vragen de MAFS-fans zich af waarom de experts Dennis niet al meteen aan Maurice koppelden. Anyway: in de aflevering die volgende week op tv komt, maar nu al op Videoland staat, begint de prille liefde tussen de heren nog meer vlam te vatten. Ze slapen in een hotel in Maastricht en deden zelfs de bekende Ghost-scène tussen Patrick Swayze en Demi Moore na - maar dan bij het vlaaienbakken in plaats van pottenbakken! 

 

Oftewel: een match die misschien wel échte liefde oplevert!

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan via Videoland. Bij sommige andere koppels gaat het trouwens wél slecht: zo zitten Joep en Caroline in een flinke trouwdip.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we De Harry Potter-quiz, The Bubble en Julia. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.