Macaulay Culkin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Macaulay Culkin

Macaulay Culkin 'zielsgelukkig' met zoon!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Kevin McCallister uit Home Alone is… vader geworden! Macaulay Culkin meldt vandaag dat zijn vriendin Brenda Song is bevallen van een zoon.

Oud-kindster Macaulay Culkin heeft sinds 2017 een relatie met Brenda Song (ook een oud-kindster, trouwens!). Culkin acteert niet zo veel meer, maar Song zagen we recent nog in de gave comedyserie Dollface.

Dakota Song Culkin

De zoon van Culkin en Song is op 5 april geboren en krijgt de naam Dakota Song Culkin. Dakota is vernoemd naar Culkins zus, die in 2008 omkwam bij een verkeersongeval.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Culkin en Song proberen voorlopig even uit de publiciteit te blijven. De enige informatie die ze verder naar buiten brachten is dat ze “zielsgelukkig zijn.” Inmiddels is Macaulay Culkin al 40, maar door dit nieuws voelen we ons ineens wel heel, héél erg oud worden. Indiana Jones and the Last Crusade-oud!

Over een tijdje zien we Macaulay Culkin terug in het nieuwe seizoen van American Horror Story. Brenda Song keert hoogstwaarschijnlijk terug in het tweede seizoen van Dollface. Als Dakota tenminste een beetje lekker doorslaapt.

Lees verder