Raymond Thiry als Luther in Penoza

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Raymond Thiry als Luther in Penoza

Luther krijgt eigen Penoza-spin-off op NPO 3

|
|

Laatste update:

Raymond Thiry is nog niet klaar met Penoza! De acteur, die we kennen als de keiharde, loyale Luther, krijgt zijn eigen spin-off serie genaamd Doodstil.

Raymonds Nicolaas Luther is momenteel nog te zien in de mega-bioscoophit Penoza: The Final Chapter. Maar hierna is Carmens rechterhand nog niet klaar, zo meldt omroep KRO-NCRV vandaag. Ze gaan namelijk een Luther-spin-off maken en die komt volgend jaar al uit.

Doodstil

De serie heet, heel toepasselijk, Doodstil. "We ontmoeten Luther in het heden waar hij in de onderwereld niet alleen wraak probeert te nemen op de moordenaar van zijn broer, maar waar hij ook worstelt met de demonen uit zijn verleden", beschrijft de omroep. "Tegelijkertijd leren we de jonge praatgrage Luther uit de jaren 90 kennen die vol bravoure in de opbloeiende hasjhandel terechtkomt. Hij moet steeds harder vechten om zich staande te houden in een drugswereld die alsmaar meer verhardt." Doodstil bestaat uit 4 afleveringen en komt in het najaar van 2020 op NPO 3!

Raymond Thiry

Raymond, die wel weet wat hij met gevonden coke zal doen, is vanzelfsprekend bevestigd. We weten op dit moment nog niet of er ook andere bekende Penoza-personages in Doodstil zitten. Alleen... dat kan niet anders, toch? Moet je de Penoza-film nog zien? Bekijk dan deze lijst om je alvast in te lezen. En wees snel: voor je het weet is de bios-periode al weer voorbij!

Lees verder