Penoza: The Last Chapter

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Penoza: The Last Chapter

5 dingen die je moet weten voor je naar de Penoza-film gaat

|
|

Laatste update:

Yes! Na 2 jaar wachten is het eindelijk zover. We kunnen Penoza: The Final Chapter zien in de bioscoop. Het wordt weer een zenuwslopende rit, want familie Van Walraven komt weer in allerlei shit terecht. Dit zijn de 5 dingen die je moet weten voordat je naar de Penoza-film gaat!

1. Wat is er met Carmen gebeurd?

De laatste aflevering van Penoza hield alle kijkers in spanning: Carmen is toch niet écht dood? In de allerlaatste scène van de serie zien we haar namelijk, met een schotwond, zinkend in het water. Het avontuur gaat natuurlijk niet verder zonder Carmen, dus ze heeft het gewoon overleefd! In Penoza: The Final Chapter zien we waar ze heen is gevlucht: Canada (wij geven 2 vliegtickets weg naar Canada!). Door een ongeluk krijgen de autoriteiten in Nederland te weten waar ze zit, en dan begint alle drama. Spannend!

2. Alle acteurs van de serie spelen in de film

Voor de Penoza-cast was er geen twijfel over mogelijk: ze gaan allemaal in de film spelen. Dat betekent dat we onder andere Raymond Thiry, die wel weet wat hij met gevonden coke moet doen, als Luther terugzien. Ook spelen Sigrid ten Napel als Natalie en Loek Peters als Berry in de film. Én natuurlijk Monic Hendrickx als Carmen. Dat is meteen al een goede reden om de film te kijken, want zoals we in de serie hebben gezien, is de cast steengoed! 

5 dingen die je moet weten voor je naar de Penoza-film gaat

3. Er gaan mensen dood

Uh, ja, shit... Alle acteurs van de serie spelen dan wel in de film, de personages komen er niet allemaal levend uit! Zoals we gewend zijn van Penoza maken ze er weer een bloedstollend avontuur van en ja, dan moet je mensen opofferen. "Of er mensen doodgaan? Er gaan altijd mensen dood, maar we zeggen niet wie," vertelt Monic Hendrickx aan Veronica Magazine. Dus wie zal het zijn? We hopen natuurlijk dat Carmen ook dit keer weer de dood ontspringt, dus mogelijk is het Luther. Of Boris. Of Berry. Het wordt spannend in ieder geval!

4. The Final Chapter

De film heet The Final Chapter, maar of dat ook écht het einde betekent van Penoza? Het is nog niet helemaal duidelijk, maar we kunnen ervan uit gaan dat dit het afscheid is van familie Van Walraven. De serie begon 10 jaar geleden, en in die tijd heeft de familie al heel wat meegemaakt. Bekijk deze onderstaande foto van de cast 10 jaar geleden maar eens, herken jij ze nog? 

5. Kinepolis Penoza-week 

Omdat wij Penoza geweldig vinden hebben wij samen met Kinepolis de Penoza-week bij Superguide opgezet! Een week vol nieuwtjes, artikelen, winacties en als kers op de taart: we geven twee vliegtickets naar Canada weg! Je kunt kans maken door elke dag mee te doen met de dagelijkse winactie. Klinkt goed, toch? 

Lees verder