Maxima en Willem Alexander

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxima en Willem Alexander

LuckyTV wil terugkomen in DWDD-opvolger

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De Wereld Draait Door stopt maar LuckyTV doet dat zeker niet! Sterker nog, maker Sander van de Pavert ziet zichzelf wel filmpjes maken voor het programma dat DWDD gaat vervangen.

LuckyTV in nieuw programma op DWDD-tijdslot?

Wat voor programma dat wordt is nog helemaal niet bekend, dus we weten ook niet of de LuckyTV-filmpjes bij het nieuwe format passen. Maar als het aan Sander ligt komt er weer een samenwerking: “ik sta zeker open voor een rol in een nieuw programma. Altijd leuk om daarover na te denken,” laat hij weten aan het AD.

LuckyTV en DWDD go way back

Sander heeft het moeilijk met het stoppen van DWDD, de plek waar zijn hilarische filmpjes een podium kregen: “het is toch alsof je oude basisschool wordt afgebroken. De Wereld Draait Door is ook voor mij een plek geweest waar ik vijftien jaar heb rondgewandeld. Ik heb veel te danken aan het programma. Het was een plek waar ik met mijn filmpjes terecht kon. Zonder DWDD had het er voor mij heel anders uitgezien.

Sowieso al minder LuckyTV

Vorige maand maakte LuckyTV bekend nog maar twee keer in de week bij De Wereld Draait Door een filmpje af te leveren. Voorheen waren de filmpjes dagelijkse kost, maar Sander heeft meer tijd nodig voor andere projecten: “daar zijn concrete plannen bij, zoals een nieuwe theatershow. Maar ook een aantal verse ideeën, die ik eens op mijn gemakje wil uitwerken.”

LuckyTV naar de zaterdagavond?

Matthijs van Nieuwkerk gaat vanaf januari 2021 een programma maken voor op de zaterdagavond. Zou LuckyTV met Matthijs meegaan en een rol krijgen in dit nieuwe programma? Wij hopen van wel want we krijgen geen genoeg van de avonturen van Willy en Max!

Lees verder