Viktor Verhulst en Holly Mae Brood presenteerden samen Love Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Viktor Verhulst en Holly Mae Brood presenteerden samen Love Island

Love Island-Presentator Viktor Verhulst gewond bij verkeersongeval

|
|

Laatste update:

Viktor Verhulst, presentator en panellid bij Ranking The Stars, is gewond geraakt bij een ernstig verkeersongeval. Verhulst botste vanmiddag op een file in de buurt van Brugge.

Verhulst raakte volgens Het Laatste Nieuws met zijn Range Rover een bestelbusje, dat vaart minderde voor een file tussen de plaatsjes Jabbeke en Gistel. Een achteropkomende vrachtwagen kon Verhulst niet meer ontwijken en knalde vervolgens achterop. De SUV sloeg een paar keer over de kop en raakte nog een andere auto die in de file stond.

De presentator werd naar het ziekenhuis afgevoerd, maar raakte volgens de laatste berichten slechts lichtgewond. Alle andere betrokkenen kwamen met de schrik vrij; behalve blikschade raakte niemand gewond.

Verhulst, de zoon van Studio 100-baas Gert ‘Gertje!’ Verhulst, werkte lange tijd achter de schermen bij het bedrijf van zijn vader. Door zijn jarenlange relatie met K3-zangeres Marthe kwam hij de laatste jaren zelf ook in de spotlights te staan, en dit leidde tot een eigen televisiecarrière.

Viktor Verhulst op tv

Op dit moment is Viktor te zien in Ranking The Stars, waar hij in het sterrenpanel zit met BN’ers als Patricia Paaij, Ryanne van Dorst, Fajah Lourens en Miljuschka Witzenhausen. Én de nu al legendarische Martien Meijland, natuurlijk.

Eerder presenteerde hij Love Island op RTL5, samen met Holly Mae Brood. Het tweede seizoen van deze Temptation Island-light start op 23 september op Videoland, en wordt gepresenteerd door Monica Geuze.

Foto: RTL/Nick van Ormondt

Lees verder