LOL! Prinses Alexia tierend over de piste!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
LOL! Prinses Alexia tierend over de piste!

LOL! Prinses Alexia tierend over de piste!

|
|

Laatste update:

Op vakantie ben je vaak lekker ontspannen, en dat geldt ook voor de koninklijke familie. Prinses Alexia liet zich op de piste in Lech helemaal gaan!

De Oranjes lieten zich traditioneel vastleggen tijdens hun vakantie in Lech, en in ruil daarvoor worden ze de rest van hun trip met rust gelaten. Het is wel lastig om je gezicht in de plooi te houden als je aan het ravotten bent in de sneeuw; zo toonde prinses Alexia!

Shownieuws filmde prinses terwijl ze werd voortgetrokken door een skilift. Ze liet per ongeluk één van haar stokken schieten en zo ontstond royale paniek. Het taalgebruik was allerminst koninklijk, maar wél precies wat je verwacht van een 14-jarige tiener! 'Kut!'

Oranjes op vakantie

Zo, genoeg gelachen: nu weer lekker skiën (en Kensington luisteren)! De koninklijke familie beseft heel goed dat hun imago afhangt van hun media-optredens; hopelijk krijgt Alexia geen ‘blokhutarrest’. Waarschijnlijk loopt het wel los: Willem-Alexander treedt de media met open vizier tegemoet, en is sowieso één van de beste koningen die we ons kunnen wensen!

Lees verder