Locke & Key, serie, tweede seizoen

Veronica Superguide logo
Locke & Key, serie, tweede seizoen

Yes! Locke & Key krijgt een tweede seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wij hadden al het vermoeden dat het slechts een kwestie van tijd zou zijn, maar het is toch mooi om te horen: Locke & Key krijgt een tweede seizoen! Netflix onthulde dit zojuist door een bijzondere teaser op social media te plaatsen.

"We laten je natuurlijk niet voor een dichte deur staan. Draai die sleutel maar om, want seizoen 2 Locke & Key komt eraan!", schrijft Netflix op Facebook. Helaas staat er niet bij wanneer we de tweede reeks kunnen verwachten, maar wij vermoeden ergens begin 2021 (als het coronavirus niet in de weg gaat liggen). 

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar-)films moet je niet missen!

Key-keepers

Locke & Key is gebaseerd op de gelijknamige stripserie van schrijver Joe Hill en tekenaar Gabriel Rodriguez. De reeks gaat over de drie Locke-kinderen Tyler, Kinsey en Bode Locke die na de dood van hun vader met hun moeder verhuizen naar het 'Key-House'. Ze vinden een magische sleutel, die alles te maken zou hebben met het overlijden van hun vader. In het tweede seizoen volgen we de kinderen als de 'Keepers of The Key'. Hopelijk krijgt die reeks net zulke positieve reacties als het eerste deel. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten.

Locke & Key is alleen te zien via Netflix! 

Lees verder